dilluns, 21 d’abril del 2008

Un iNsPeCtOr A cLaSsE

El passat 15 d’abril, vam tenir una visita força interessant, ens va venir a fer una petita conferència l’inspertor Josep Tarragó. Va consistir més en una especie d’entrevista – explicació, on nosaltres preguntavem petits dubtes i curiositat que teniem sobre aquest tema i ells ens els anava resolvent; una manera molt dinàmica i amena de tractar un tema i d’aprendre. Les preguntes que van elaborar van ser bàsicament sobre la feina en general i cada grup, sobre el tema que tractem en el treball de classe.
El punt que més en van cridar l’atenció, va ser que per ser insperctor has d’haver estat deu anys de docent, qüestió bastant lògica, perquè si s’ha d’avaluar una escola o un professor, hauràs de saber com funsionen o com han d’actuar aquests i amb la teoria no hi ha prou.
També ens va explicar en que constava la seva feina, que vindria a ser:
- Avaluar, controlar, assesurar i supervisar accions docents i organitzatives que es realitzen en un cetre educatiu.
Però a part, també toca el tema d’atenció al ciutadà, cosa que em va sorprendre, ja que pensava que un inspector només es basava en els centres i/o oraganitzacions, no en les persones individualment, punt que em sembla molt correcte i a més, interessant de saber que es pot recorre ha aquest recurs.