dimecres, 13 de febrer del 2008

Copy, copy...

He llegit un article del mundo, titulat “la digitalización de las chuletas pone en jaque a la universidad” sobre les noves formes de copiar i les de tota la vida.

M’han sorprès varies coses de l’article, com ara que a EEUU o a Xina és una falta molt greu copiar o fer “xuletes”. També parla de dos persones, les quals diuen haver-se tret la carrera, o part d'ella, gairebé copiant. Ells tenen una pàgina web, la www.chuletaselectronicas.com on es poden comprar articles per copiar, i a la veritat és, que és curiós.

Crec que no s’ha de donar moltíssima importància el fet de que en un examen copiïs, és a dir, la importància que se li dona, tan com considerar-ho un delicte, doncs no. Al cap i a la fi, a qui li acaba perjudicant és a un mateix, ja que a la llarga, la matèria que ha copiat mai la sabrà. Fins i tot, molts cops he pensat que surt a conte passar el temps estudiant que fent la “xuleta”, perquè a més, t’hi acabes enganxant i fent-ho sempre, fins que et veuen, no crec que valgui la pena a nivells universitaris.

Per últim, us recomano que llegiu la noticia, és interessant i entretinguda.

http://aula.elmundo.es/noticia.cfm?idTipoPortada=1&general=1&idComunidad=&idPortada=84&idNoticia=2757